KPO:s supportersprogram (uppdat 26.9.2023)

Det har nu gått 8 månader av supporter året och vi har samlat ihop 1752 €. Totalt har vi förnärvarande 57 supporters. Vi kommer att överskrida prognoserna från april med marginal! Men ännu är det inte för sent att anmäla sig som supporters, se instruktionerna nere på sidan.


Vi är nu (31.3.2023) uppe i 47 supporters. Vi har alltså en bit kvar att uppnå minst fjolårets antal, så du som ännu inte anmält dig som supporters GÖR DET NU! Totalt har vi tack vare supportersprogrammet fått 525 € under 3 månader, så vi borde med marginal komma över 2000 € under detta år

BÄSTA FALKENIT

Tack vare er 65 personer som hade anmält sig som supporters i KPOs supporterprogam kunde vår förening IK Falken erhålla 2667 euro i stöd från KPO (gäller Prisma, S-market, Sale och ABC) för år 2022, vilket är NYTT REKORD. KPO är genom detta program den tredje största sponsorn i vår förening.

Handelslaget KPO har även i år 2023 utsett IK Falken till en supporterförening, vilket i praktiken betyder att KPO betalar en bonus till vår förening beroende av dina inköp i KPOs butiker inklusive ABC. Observera att den bonus som IK Falken erhåller inte påverkar din egen bonus du själv erhåller på dina inköp.

För att dina inköp skall kunna registreras bör du anmäla dig som supporter för IK Falken. Alla som hade anmält sig som supporter senaste år MÅSTE GÖRA DET PÅ NYTT för detta år 2023. Det gör du på följande sätt:

1. Gå till webplatsen s-kanava.fi

2. Vid behov välj ditt språk till svenska

3. Välj S-ANVÄNDARKONTO via övre högra hörnet i menyn

4. Välj därefter LOGGA IN

5. Välj ÄGARKUNDRELATIONER i övra balken

6. Välj därefter SUPPORTRAR i menybalken

7. I stödobjektförteckningen hittar du IK FALKEN som du väljer med att trycka på ANMÄL DIG SOM SUPPORTERS

8. Därefter kan du LOGGA UT från S-Kanava

Anmäl dig som supporters omgående så börjar vi genast samla in pengar till föreningen!

Detta inlägg har en kommentar

  1. slind

    På drygt 1 vecka har vi nu 26 supporters som anmält sig. Vi har alltså en bra bit kvar till att förbättra fjolårets antal. Så DU som ännu inte anmält dig som supporters i KPOs supportersprogram GÖR DET NU så börjar det genast samla pengar åt IK Falken.

Kommentarer är stängda.