SwimRun

PDFSkriv utE-post
Anmälning Utterleden SwimRun 3.8.2019.
Variant pris ändring
Pris 80,00 €
Summa:80,00 €
Summa utan moms:80,00 €
Rabattsumma:
Momssumma:
Teamets namn

Deltagare 1 (förnamn efternamn)

Deltagare 2 (förnamn efternamn)

Epostadress (kontaktuppgift)

Telefonnummer (kontaktuppgift)

Dieter

Lördagen den 3 augusti 2019 ordnas Utterleden SwimRun vid Lappfors skidcenter!

SwimRun går ut på att man tar sig från start till mål genom att klara av trailrunsträckor och simsträckor. På Utterleden SwimRun får du i par (herr, dam och mixed) tillsammans med en kompis utmana dig på ett ca 12km långt äventyr bestående av fina stigar och fin simning nedför Esse å!

Maximalt antal deltagare är 20 par.

Serviceavgiften är 80€ per par, dvs 40 € per person

I Utterleden SwimRun 2019 ingår:

- buss Lappfors-Hjufors kl. 09.45

- obligatorisk simmössa

- säkerhetsarrangemang

- dricka vid servicestationerna

- våffelbuffé vid målgång

- bastu och dusch efter målgång

Vem kan delta i Utterleden SwimRun?
-Alla kan delta i Utterleden SwimRun men att vara simkunnig är ett krav att få delta i Utterleden SwimRun då simsträckorna är relativt långa.

Vilken utrustning får användas?
-Ni får använda våtdräkt, paddlar, fenor, dolmar eller dylikt. Hjälpmedlen får vara max 50cm x 50cm stora och de måste vara med under under hela 12km sträckan. All utrustning som ni som par startar med måste tas med hela vägen till målet.

Vilken utrustning MÅSTE man använda?
-Badmössan som fås av arrangören måste vara på hela loppet. Utöver det så måste varje par ha med sig 2 visselpipor (1 per deltagare).

Hur teknisk är löpningen?
Löpningen sker på stigar, skogsvägar och grusvägar. Partierna som går på stigarna är tekniska.

Hur är vattnendragen?
Vattendragen är strömmiga men simsträckorna går medströms och därför kommer sträckorna att kännas betydligt kortare än vad de är.

Är det tidtagning på Utterleden SwimRun?

Tiden vid målgång noteras.

Finns servicestationer under loppet?
-Ja, längs med utterleden finns servicestationer som bjuder på dricka och energi..

Är jag från arrangörs håll försäkrad?
-Nej, vi ber dig att kolla dina egna försäkringar innan loppet.

Hur tar jag mig från Lappfors Skidcenter till starten?
-kl. 9.45 avgår en buss från Lappfors mot Hjulfors var starten sker. Bussresan ingår i serviceavgiften och är obligatorisk för alla deltagare då viktig säkerhetsgenomgång görs i bussen. Utrustning och kläder kan lämnas vid Lappfors skidstuga vid utmärkt plats eller vid starten vid utmärkt plats.

Ytterligare frågor?
Mejla frans.haggblom@outlook.com

Swimrun karta2

Utterleden SwimRun arrangeras av Pedersöre kulturbyrå tillsamman med Pettsson Coaching Ab och IK Falken.

Recensioner

Recensioner saknas för denna produkt.