Föreningskläder IK Falken (NONAME)

Alla sektioner i IK Falken har samma ”Falken design” på kläderna och utbudet täcker således skidåkarnas, friidrottarnas och orienterarnas behov. Föreningskläder finns för både aktiva och supporters i alla åldrar. Föreningskläder i Falken design kan beställas två gånger per år, i september/oktober (vinterkollektionen, skidåkning) samt januari/februari (sommarkollektionen, friidrott/orientering).


Nonames Clubshop är öppen endast en till två veckor samtidigt som provtillfällen av kläderna hålls. Provtillfällen annonseras via Facebook samt föreningens hemsida. Efter att du varit och provat de klädesprodukter du vill köpa, loggar du in i clubshopen.

Så här går du tillväga för att beställa:
Gå till: https://clubshop.nonamesport.com

  1. Skapa ett konto genom att följa instruktionerna. Koden som behövs får du av de klädansvariga! Om du redan har ett konto behöver du bara få den aktuella koden så att du kan logga in i clubshopen.
  2. Då man skapat ett konto kan man logga in i clubshopen med sin egen e-post, lösenord och kod.
  3. Efter inloggning kommer man direkt till produkterna, sedan väljer man produkter, storlekar, antal och går vidare till betalning.
  4. Då man betalat får man en orderbekräftelse till sin e-post. Clubshopen kräver betalning för att beställningen skall gå igenom. Ca 2 månader efter att du gjort din beställning kommer produkterna till den klädansvariga och av henne fås info för avhämtning av kläderna.

Föreningens klädansvariga:
Orientering/Friidrott: Tuija Jansson, tfn 050-5328382
Skidåkning: Lena Ray, tfn 050-4447212
Friidrott: Marlene Joskitt, tfn 040-6759825

I Nonames webshop https://webshop.nonamesport.com kan du själv välja, beställa och betala ur hela Nonames sortiment. Alla svarta byxor, tights, leggings, shorts och ol-byxor fungerar som IK Falkens föreningskläder. Dessa kan du beställa när som helst under året. Vid köp i webshopen levereras de köpta produkterna till den adress du uppgett i webshopen vid beställningen. Kom ihåg att uppge Falkens kod vid köp. Falkens kod i webshopen är 10018. När du kommer till kassan i webshopen står det ”Har du en kampanjkod?” Tryck där och skriv in koden.


Observera att i webshopen finns inte Falkens egna ”Falken designade” föreningskläder!


Falkens kod i webshopen går inte att använda som kod i clubshopen! Koden som skall användas i clubshopen fås av klädansvarspersonerna under de aktuella klädprovnings- och klädbeställningsperioderna!


Har du frågor kring IK Falkens föreningskläder kan du kontakta någon av de klädansvariga!